Tonfiskröra på glutenfritt bröd med röda linser

Posted on Okt 2, 2012

Ingredienser:

  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 1 röd lök (elller efter smak)
  • 1 hårdkokt ägg
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 msk kapris
  • Salt och färskmald peppar

Gör såhär:

  • Finfördela tonfisken
  • Hacka ägget och löken
  • Blanda alla ingredienser

Bred tonfiskröran på en skiva bröd, jag hade ikväll Landbrodt av Schär som är perfekt som ”sandwich”, rosta det gärna tills det får en krispig brun yta, då är det helt underbart.
Häll upp dom sköljda linserna helt naturella vid sidan av och garnera med dom grönsakerna du har hemma.
Njut av en enkel middag med lite disk och glöm inte att spara tonfiskröran som blir över, men sätt lock på, annars vill andra varor i kylskåpet ta smak, nog för att det är gott med tonfiskröra, men vaniljsås med en touch av tonfiskröra, är något helt annat…

Av Malin Flink

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar