Rocky Road Fudge

Posted on Okt 2, 2012

Ingredienser:

  • 200 gram mörk chocklad (marabou)
  • 200 gram ljus chocklad (marabou)
  • 25 gram smör
  • 397 gram (1 burk) sötad kondenserad mjölk
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 dl minimarshmallows
  • 300 gram rostade, osaltade jordnötter

Gör såhär:

Klä en mindre form, ca 20×25 cm, med aluminiumfolie.

Bryt chokladen i bitar och smält den ihop med smöret och den kondenserade mjölken.

Rör då och då tills det har blivit en jämn smet utan klumpar. Låt smeten svalna en stund och rör sen ner vaniljsockret.

Spar ett par deciliter av jordnötter och marshmallows till toppen på slutet. Blanda i resten av marshmallows och jordnötter – rör inte för mycket för då smälter marshmallowsen. Bred ut smeten i formen och kyl den i minst 4 timmar.

Skär den i så stora rutor som du önskar. Förvara din rocky road fudge i kylskåp.

 

Av Malin Flink

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar