Att börja äta glutenfritt

Att börja äta glutenfri kost känns, till en början,  säkert både krångligt och tråkigt. Det är jobbigt att börja hålla ordning på vad maten innehåller, att inte kunna äta det man tycker om. Det tar lång tid att handla och att laga glutenfritt i början.

Man vänjer sig efter ett tag! Man lär sig innehållet i de vanligaste produkterna och hittar nya saker att tycka om. Efter ett tag går det snabbare att handla och man har lärt sig hur man lagar glutenfritt.

Här hittar du som är nydiagnostiserad information, tips och recept så att du på ett lättare och roligare sätt kan hantera din vardag.

Om glutenintolerans

Glutenfri kost – Att börja äta glutenfritt

Lathund glutenfritt

Glutenfria mjöl, gryn

Frågor och Svar

Kostbidrag

Recept glutenfritt

Hör gärna av dig om du har några frågor på info@glutenfrikost.se alternativt till vår dietist Karin Fridell dietist@glutenfrikost.se

Comments

comments