Stora boken om naturligt glutenfri bakning

Posted on Okt 27, 2013

Ny glutenfri bakbok lanseras i höst! Boken är över 300 sidor, inbunden och runt 3 centimeter tjock! Den innehåller över 120 recept!

Kakboken.se och förlaget bakom boken har skapats och drivs av makarna Tegelaar. I tonåren när Karolina Tegelaar blev mjölkintolerant och några år senare även fick utesluta allt animaliskt påbörjades arbetet med att ta fram ägg- och mjölkfria bakverk. Kvalitén på de recept som fanns på marknaden levde inte upp till den standard som hon ansåg att alla förtjänade. Idag har hon även jobbat i flera år med glutenfri bakning och inom kort släpps Sveriges mest omfattande bakbok inom naturlig glutenfri bakning. De är revolutionerande i att det inte är vattenansamlande växtfibrer som ger degarna stabilitet och bakverken därmed är av en helt ny standard. En revolutionerande allergivänlig bok där recepten är i en helt ny standard för svenska glutenfria kakor. Helt utan vätskebindande fiberprodukter från t.ex. sockerbetor, psylliumfrön eller potatis och helt utan stärkelserika färdiga mjölmixer!

Hösten 2013 eller våren 2014 beräknas den stora boken om naturligt glutenfri bakning släppas.

Läs mer om boken här samt se inspirerande bilder!

 

Glutenfria bakboken

Glutenfria bakboken

Comments

comments