Smilla lagar glutenfritt – Favoritrecept och smarta tips

Posted on Jun 8, 2015

Smilla Luuk är tillbaka! Alla glutenintoleranta barn och ungdomars räddare har fyllt 17 och kommer nu med en efterlängtad upföljare till Smilla bakar glutenfritt. Den här gången är det matlagning som står på schemat.

Smilla Luuk

Smilla Luuk, Foto: Jenny Grimsgård

Smilla vet precis vad man inte får äta, men längtar efter när man är glutenintolerant. Med en egen mjölmix och massor med recept ger hon alla barn och ungdomar egen makt att stilla suget efter vanligtvis glutenstinna maträtter.

Boken är uppdelad i avsnitten brunch, middagar, party, picknick och efterrätter, och recepten som presenteras är alltifrån våfflor, fish’n chips och hemgjord tortellini till grym granola och daimtårta. Dessutom delar Smilla här med sig av fler smarta tips och peppande texter – allt för att underlätta i glutendjungeln.

– Jag gör aldrig någontong halvhjärtat, och när jag väl gav mig in i matlagningens värld gjorde jag det ordentligt. Efter timmar av matnördande och exprimenterande i köket hade jag till slut en bunt riktigt bra, glutenfria recept, säger Smilla Luuk.

 

Här hittar du boken!

Smilla lagar glutenfritt Foto: Jenny Grimsgård

Smilla lagar glutenfritt Foto: Jenny Grimsgård

Comments

comments