Risenta bakar glutenfritt tillsammans med TV4!

Posted on Feb 6, 2014

I takt med det ökade intresset för bakning och matlagning har även efterfrågan på alternativa och naturligt glutenfria mjölsorter blivit större. Nu inleder Risenta ett presentatörsskap av Mitt Kök Bakar i TV4 för att få ännu fler att upptäcka deras breda mjölsortiment.

Mitt Kök Bakar är ett koncept som ryms inom Mitt Kök, som sänds i samband med TV4:s Nyhetsmorgon. Mitt Kök Bakar kommer att ha en egen ciceron; Roy Fares, känd som välmeriterad bagare och konditor. Roy Fares

– Vi ser att Mitt Kök Bakar är ett spännande TV-koncept, som inspirerar till bakning och matlagning. Roy kommer att dela med sig av sin kunskap och en mängd fiffiga knep, något som vi ser som otroligt värdefullt för att få fler att testa våra produkter, säger Lisa Tagesson, Marknadsansvarig på Risenta.

Bakning med specialmjöl är Risentas fokusområde under 2014, vilket kommer att synas både i butik och i media. Speciellt efterfrågan på de glutenfria alternativen har ökat, och där ligger Risenta i framkant då flera av mjölprodukterna i sortimentet är naturligt fria från gluten, vilket gör både bakningen och matlagningen tillgänglig för alla – oavsett allergier eller matvanor.

– Vi erbjuder naturliga produkter, och vill visa att de är enkla att använda, genom att göra det lätt att förstå vad de är bra för och hur de används på bästa sätt. Mitt Kök Bakar är därför rätt sammanhang att vara med i, där bakning och matlagning visas för intresserade tittare, summerar Lisa Tagesson.

Om Risenta

Risenta är en marknadsledande producent av hälsosamma baslivsmedel i Sverige och Norden. Företaget erbjuder ett heltäckande sortiment av basvaror som fröer, kärnor, mjöl, gryner, ris, bönor och linser samt spännande smakhöjare, naturligt godis, snacks och torkad frukt. Produkterna säljs av de stora livsmedelskedjorna ICA, Coop, Axfood och Bergendahls. Risenta grundades 1940 och drivs idag av tredje generationens ägare.

Källa: My Newsdesk

Comments

comments