Nyhet i müslihyllan glutenfri och utan tillsatt socker

Posted on Aug 12, 2015

Risenta möter den stora efterfrågan på glutenfria produkter med den nya müslin Jordgubb & Glutenfri MusliMandel. Det är en knaprig, smakrik och glutenfri müsli gjord på boveteflakes, gott om fröer & kärnor och mandel och som är smaksatt med jordgubb och hallon. Idag är 2-3% av Sveriges befolkning glutenintolleranta och efterfrågan på goda och hälsosamma glutenfria produkter ökar stadigt.

Det senaste året har försäljningen av Risentas befintliga glutenfria müsli Fikon & Russin ökat med 26 % i volym.

Müslin Jordgubb är helt utan tillsatt socker men innehåller naturligt förekommande sockerarter som kommer från bären i produkterna.

INNEHÅLL

Müsli Jordgubb&MandelPumpakärnor, melonkärnor, solroskärnor, boveteflakes (majs, bovete, havrefiber*, salt), rostade mandelbitar 9%, frystorkade bär 2,5% (jordgubbar, hallon)

 

Produkten kommer att finnas i dagligvaruhandeln från v.33. Rek pris 39 kr.

Comments

comments