Ny Kokbok – ”Friendly food : mat utan gluten, socker och mjölk”

Posted on Sep 24, 2014

Ny härlig kokbok! Rätterna i ”Friendly Food” är alla fria från gluten, mjölkprodukter och raffinerat socker och framförallt är de väldigt inspirerande. Hanna Göransson lagar läcker mat med alternativa råvaror och tillagningssätt. Bröd bakade med hasselnötsmjöl, olika grötar med quinoa eller bovete och krämiga pålägg med cashewnötter.

Friendly Food

Friendly Food

 

 

 

 

 

 

 

 

Godare mat, friskare kropp och gladare själ – allt är möjligt med Hanna Göranssons fantastiska recept. Hennes populära blogg hurbrasomhelst.se har på kort tid fått mängder av följare som vill äta gott och må bra. Med Hannas läckra recept är det lätt att laga mat som inte bara är nyttig utan också smakar gott!

I denna inspirerande bok finns nästan 80 recept med allt från pajer och lasagne till chokladbomber och godis. Alla är fria från gluten, mjölkprodukter och raffinerat socker. Välkommen att ta steget till en piggare, friskare och starkare version av dig själv!

”Det här är inte en bok med ja- och nejmat. Du behöver själv hitta den mat du gillar och mår bra av och mina recept kan inspirera och hjälpa dig att finna vägen dit. Fyll hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och tillåt dig att vara kreativ – även i köket!”

Hanna Göransson

Här kan du köpa boken!

Comments

comments