Ny glutenfri tårta från Almondy! Cappucinomoussetårta

Posted on Sep 8, 2014

Näst efter Finland toppar Sverige listan över kaffekonsumtion i världen, svensken dricker i snitt 5-6 koppar kaffe per dag. Kaffe i kombination med choklad har länge varit en uppskattad smakkombination i efterrätter, nu finns den för första gången i en glutenfri tårta från Almondy.

Glutenfri Cappucinomoussetårta Almondy

Glutenfri Cappucinomoussetårta Almondy

 

– Kaffe plus tårta är lika med sant! Vi ville tillsammans med Gevalia skapa en riktigt god och krämig dessertupplevelse. Resultatet är fantastiskt, kombinationen av cappuccino, choklad och mandel är en succé, säger Cecilia Lyche, Brand Manager på Almondy.

– Dessutom är vi väldigt stolta över att kunna presentera ytterligare ett starkt samarbete, Gevalia har länge varit en del av svenskens fikastund och tillsammans har vi kombinerat det bästa av våra två världar.

Det skall vara enkelt att fika med en god tårta. Nyheten Gevalia Cappuccinomoussetårta är inget undantag. – En tårtbit tinar på samma korta tid som det tar att brygga en kanna kaffe, säger Cecilia.

Comments

comments