Ny glutenfri pasta från Barilla lanseras i USA!

Posted on Aug 14, 2013

Nu lanserar Barilla en pasta för glutenintoleranta. Pastan utlovas vara lika god och bra som Barillas vanliga pasta men utan gluten. Till att börja med kommer den bara att säljas på den amerikanska marknaden.

Barilla Glutenfree Pasta

 

 

 

 

 

 

 

”Vi vill se till att alla kan njuta av läcker pasta, ja, alla – säger Claudio Colzani, VD för Barilla Group -. Vi kände att det var viktigt att investera i utvecklingen och ta fram pasta för det växande antal människor med celiaki, men även för de som av andra anledningar väljer att äta glutenfritt. Den glutenfria pastan ska smaka precis så som pastaälskare förväntar sig att en pasta från Barilla ska smaka. ”

Barillas nya glutenfria pasta tillverkas i en särskild fabrik i Italien. Pastan lanseras i fyra olika varianter: spagetti, penne, fusilli och mezze maniche.

Källa: parmaquotidiano.info

Comments

comments