Lär dig baka glutenfritt på Mitt kök mässan!

Posted on Okt 23, 2013

Mitt kök är Nordens största konsumentmässa för mat och dryck! Det finns mycket att handla, prova och smaka på mässan. Missa inte alla aktiviteter såsom matlagningskurs med Rent a Chef eller se Lisa Lemke kör matduell med arga snickaren.

I helgen kommer Mitt kök till Svenska mässan i Göteborg. Det blir härliga delikatesser med allt från ostar och viltkorvar till lakrits och självklart även vin, dryck och champagne för alla smaker. På Mitt kök scenen hittar du Sveriges hetaste kockar och du får dessutom möjlighet att delta i matlagningskurser med dem. För att prova dryck på mässan köper du ett kuponghäfte med fem kuponger och ett glas för 100 kronor. Dessa kuponger byter du sedan mot smakprover av vin, dryck och champagne hos utställarna eller i champagnebaren.

Jessica Frej och Maria Blohm som är författare till den glutenfria bakboken ”Nytt bröd” kommer att hålla kurser i glutenfri bakning. De håller små kurser i glutenfri bakning med Rent a chef Matlab och är på köksscenen och bakar glutenfritt både på lördag och söndag. De kommer att baka allt från pizza till tårtor och man får provsmaka. Väl värt ett besök!

Jessica Frej och Maria Blohm

Jessica Frej och Maria Blohm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du programmet till mässan Mitt kök!

Köp din biljett i förväg och slippa köa!

 

Comments

comments