Klina Specialkost – Ny glutenfri butik på nätet

Posted on Maj 14, 2015

Klina Specialkost startades januari 2015. Grundare är Annie Sjöblom. Huvudkontor och lager ligger i Kvissleby som är beläget söder om Sundsvall.  Företaget bedriver detaljhandel till privatpersoner på internet med brett sortiment av glutenfria livsmedel.

Idén till Klina Specialkost föddes när Annie Sjöblom efter otaliga timmar försökte hitta glutenfria Glutenfria Cheriosflingor till sin dotter, som då våren 2014 nyligen hade fått diagnosen celiaki. Annie har själv haft celiaki sedan 2011.

Eftersom dotterns favorit flingor var rice crispies var hennes sorg stor när hon inte längre kunde äta favvoflingorna. Sagt och gjort var kunde man hitta liknade flingor till henne? I Sverige, Europa? Nej, men i USA!

Men ska det vara så svårt att hitta bra, goda glutenfria produkter? Nej, det tyckte inte Annie och då bestämde hon sig för att hon ville förenkla det för alla andra som också har celiaki, man ska inte behöva beställa från USA för att få tag på goda glutenfria flingor. Det ska finnas här, lättillgängligt.

Så det var vid flingorna det började men Annie insåg snart att hon ville ha ett större sortiment med allt möjligt som hon saknade i butikerna runt omkring mig. Hennes mål är att ha ett allsidigt sortiment med glutenfria alternativ för alla. Det ska vara enkelt att handla goda och bra produkter.

Här hittar ni Klina Specialkost!

Comments

comments