Glutenfri och proteinrik kikärtspasta

Posted on Aug 12, 2015

Genom att lyfta in pastaprodukter som är gjorda på kikärter så utökar Risenta sitt sortiment och

Glutenfri kikärtspasta

Glutenfri kikärtspasta

kan nu erbjuda pasta gjord på en ny råvara. Risentas befintliga bönpastaprodukter är gjorda av sojabönor men till de nya produkterna har Risenta valt kikärter som bas, dels för smakens skull, dels för att det finns konsumenter som är allergiska mot soja.

Kikärtspastan är likt bönpastan också ett glutenfritt och proteinrikt alternativ till traditionell pasta. Den passar den som tränar mycket och som vill äta mer hållbara och klimatsmarta proteiner.

Kikärtspastan innehåller bara ekologiskt kikärtsmjöl och vatten, inget annat. Den kommer i formerna macaroni, rigatoni och fusilli i 300 gram påsar. Rekommenderad mängd per portion är 75 gram kikärtspasta.

Rek. pris ca 34,90:-, finns i handeln från v.33

 

Här hittar ni info om Risentas nya glutenfria müsli!

Comments

comments