Frias glutenfria bröd har blivit större

Posted on Okt 9, 2013

Frias konsumenter har efterfrågat större brödskivor och därför lanseras nu ett nytt större format på de populära formbröden. Skivorna i Vita, Grova, Havre, Fiber och Limpan har blivit större och passar bättre i brödrosten. Samtidigt har förpackningsdesignen fått ett lyft och modernare utseende. Självklart är bröden bakade med samma omsorg och efter samma goda recept som alltid. Vikt och pris är oförändrat.

Frias glutenfria Grova

 

 

 

 

 

 

Fria medverkar som sponsor och utställare på den årliga mässan Mat för livet, som arrangeras av Celiakiföreningen i Stockholms län för artonde gången. Fria bjuder på smakprover på mässan som i år går av stapeln på Kistamässan fredag 8 november och lördag 9 november. Information om Mat för livet-mässan: http://www.allergimat.com/page.asp?id=300&namn=Mat-For-Livet-2013

Fria Bröd AB är ett familjeägt bageri som utvecklar och tillverkar goda glutenfria och mjölkfria bageriprodukter sedan 1996. Företaget är idag marknadsledande i Skandinavien inom glutenfritt fryst bröd. Frias bageriprodukter har vunnit flera priser. Formbrödet Grova vann förstapriset i brödkategorin i den prestigefyllda tävlingen Free From Food Awards i Storbritannien 2012.

Frias produkter säljs i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Nederländerna, Luxemburg, Belgien, Italien och Storbritannien.

Hemsida: http://www.fria.se

Facebook: http://www.facebook.com/FriaGlutenFreeFood

Twitter: http://www.twitter.com/FriaGlutenFree

Pinterest: http://www.pinterest.com/FriaGlutenFree

Vimeo: https://vimeo.com/friaglutenfree/videos

Comments

comments