Barillas glutenfria pasta lanseras i Sverige!

Posted on Mar 14, 2014

Med noga utvalda ingredienser och i kombination med Barillas långa erfarenhet av pastatillverkning lanserar nu Barilla glutenfri pasta på svenska marknaden. Receptet  är baserat på vit majs, gul majs och ris. Pastan har liknande egenskaper som pasta baserad på semolinamjöl och smakar som pasta från Barilla ska smaka. God och al dente!

Glutenfri pasta Barilla

Glutenfri pasta Barilla

 

 

 

 

 

 

 

Barillas glutenfria pasta är ett resultat av lång och intensiv produktutveckling, vilken baseras på tre aspekter; valet av ingredienser, sammansättning av recept, samt själva produktionsprocessen.

Det exklusiva receptet, utan tillsatt stärkelse, bygger på tre ingredienser: vit majs, gul majs och ris, en blandning av tre spannmål som ger en välsmakande glutenfri pasta. I kombination med Barillas glutenfria såser och pesto kan nu också glutenintoleranta njuta av en pastamåltid från Barilla.

Lanseringen består av två produkter:

Barilla Senza Gluteine FUSILLI, 400 gram

Rekommenderat konsumentpris: 19,90 SEK

Barilla Senza Gluteine SPAGHETTI, 400 gram

Rekommenderat konsumentpris: 19,90 SEK

 

För mer information, kontakta:

Åsa Hermansson, Nordic Marketing Manager, Barilla

08-470 76 40

asa.hermansson@barilla.com

 

Comments

comments