Bakut – Bortom vete, mjölk och vanligt socker

Posted on Dec 3, 2014

Ny glutenfri kokbok! Bakut – Bortom vete, mjölk och vanligt socker av Kerstin Ehrnlund och Susanne Jansson.

Bakut är en bok om att baka och laga mat utan vete, mjölk och vanligt socker. Men kanske framförallt en bok om att frigöra sig från mer eller mindre oreflekterade matnormer -och tänka nytt.

Historiskt har både vetet och komjölken bokstavligt talat varit en räddare i nöden. Men dessa livsmedel har fortfarande en särställning i vår matkultur trots att mycket pekar mot att dagens höga, ensidiga
konsumtion inte är särskilt bra för oss. Bortom vete-, mjölk-och sockernormen finns en rikedom som den här boken vill lyfta fram.

Fina recept från boken hittar ni här!

Här kan du köpa boken!

Bakut-bortom vete, mjölk och vanligt socker

Bakut-bortom vete, mjölk och vanligt socker

Comments

comments