Äntligen – ICA Glutenfri färsk pasta!

Posted on Dec 4, 2015

I februari lanserar ICA två nya färska artiklar inom det glutenfria sortimentet

ICA Glutenfri Tagliatelle och ICA Glutenfri Ravioli Spenat & ricotta

Nu kommer två glutenfria nyheter i den färska pastahyllan. En klassisk tagliatelle och den fyllda
klassikern Ravioli med spenat och ricotta. Båda produkterna är naturligt glutenfria och gjorda på majs och ris. De färska pastaprodukterna kokas på max 3 minuter.

Glutenfri Tagliatelle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glutenfri Ravioli med ricotta & spenat

Ingredienser: Fyllning (ricottaost (vassle (från mjölk) mjölk salt), spenat, mozarella (mjölk, löpe, salt), Grand Pandano (mjölk, löpe, salt lyzozym (från ägg)), mascarpone (grädde), vatten, äggvita, potatisflingor, vegetabiliskt fiber (från bambu, Platago Ovada), salt muskot), pasta (glutenfri komponent (majsstärkelse, rismjöl, ärtmjöl, vegetabiliskt fiber (från potatis, majs, ärtor, psyllium), förtjockningsmedel (E412), arom), ägg, vatten). Produkten innehåller totalt 10% ägg, 24% ricottaost, 7,4% spenat.

Glutenfri Pasta Tagliatelle

Glutenfri komponent (majsstärkelse, rismjöl, ärtmjöl, vegetabilisk fiber (från potatis, majs, ärtor, psyllium), förtjockningsmedel (E412), arom), ägg 22%, vatten

Comments

comments