Maräng med frukt och vaniljkrämsgrädde

Posted on Okt 4, 2012

Ingredienser:

  • 1 trasig marängbotten eller många små maränger
  • 1 burk konserverad frukt
  • 1-2 dl vaniljkräm färdig på tetra
  • 3 dl vispgrädde
  • färska bär och choklad till garnering

Gör såhär:

  • Bryt marängen i lagom små bitar beroende på form
  • Vispa grädden och blanda den med vaniljkrämen
  • Blanda maräng, grädde och konserverad frukt och skeda upp i stadiga muffinsformar
  • Pynta med frukt på toppen, färska bär och riven choklad

Easypeasy, ingen ugn, tar dig max 20 minuter och du kan använda vilken frukt du vill, har du inte vaniljkräm hemma, så ta bara i några teskedar vaniljsocker i grädden.
Du kan givetvis göra en rejäl portion i en glasskål eller på ett fint fat om du inte har muffinsformar hemma.

 

Av Malin Flink

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar