Glutenfritt Quinoaknäcke

Posted on Sep 3, 2013

Ingredienser:

Glutenfritt Quinoaknäcke

Glutenfritt Quinoaknäcke

  • 50 g Prästost, vällagrad
  • 2 dl quinoamjöl
  • ½ dl linfrön hela
  • ½ dl pumpakärnor
  • ½ dl solroskärnor
  • 2 tsk kummin
  • 1 st ägg
  • 2 msk olivolja
  • 2 dl vatten
  • salt

Gör såhär:

Riv osten fint och blanda alla ingredienser utom vattnet i en bunke. Koka upp vattnet och rör ner det i bunken. Smaka av med salt.

Bred ut smeten tunt på en stor plåt täckt med bakplåtspapper. Grädda i 150 grader, mitt i ugnen i 30-60 minuter eller tills knäcket har torkat. Låt det svalna på plåten och bryt det sedan i mindre bitar.

Receptet kommer från Saltå Kvarn!

Fler recept på gott glutenfritt knäcke hittar du här!

 

0 likes

Comments

comments