Glutenfritt Kumminknäcke

Posted on Jul 4, 2013

Ingredienser:

  • 1 dl ren glutenfri havre
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 1/2 dl pumpakärnor
  • 1/2 dl linfrön
  • 1/2 dl kokosmjöl
  • 1/2 dl bovetemjöl
  • 2 tsk kummin
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl rapsolja
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk flingsalt

Gör såhär:

Sätt ugnen på 150°C.

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll i olja och vatten. Rör runt.

Stjälp upp degen på en plåt med bakplåtspapper. Lägg ett bakplåtspapper ovanpå degen och tryck ut den med händerna så att den blir platt. Ta bort det övre bakplåtspappret.

Strö på flingsalt och baka mitt i ugnen.

 

0 likes

Comments

comments