Glutenfria Våfflor

Posted on Mar 19, 2013

Ingredienser:

Glutenfria Våfflor

Glutenfria Våfflor

3 dl maizena

2 tsk bakpulver

0,5 tsk salt

3 dl mjölk

2 st ägg

2 msk smör eller margarin

Blanda de torra ingredienserna.

Tillsätt ungefär hälften av mjölken och rör till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, samt ägg och olja och vispa ihop tills allt är utblandat.

Hetta upp ett våffeljärn. Pensla laggen med matfett till första våfflan.

Lägg på ca ½ dl smet och grädda till frasiga våfflor.

Rör om i smeten då och då för att förhindra att majsstärkelsen sjunker till botten.

0 likes

Comments

comments

1 Comment

  1. Susanne Ericsson
    20 mars, 2013

    Dessa är enkla att göra, o blir väldigt goda. Även de som inte lider av glutenintolerans tycker om dem o känner ingen skillnad mot de med vanligt mjöl 🙂

    Reply

Lämna en kommentar