Glutenfria plättar

Posted on Jan 31, 2013

Ingredienser: ca 12 st Plättar

  • Rismjöl 1 1/2 dl
  • Majsmjöl 1 1/2 dl
  • Pofiber 1 msk
  • Psylliumfröskal 1 msk
  • Salt 1/2 tsk
  • Mjölk 7-8 dl
  • Ägg 3 st
  • Smör 2 msk

Gör såhär:

Blanda alla torra ingredienser i en stor bunke. Tillsätt mjölken och äggen och vispa till en jämn smet. Smält smöret i pannan och vispa ihop igen. Stek i plättlagg.

Går naturligtvis också bra att steka pannkakor av smeten :).

 

1 likes

Comments

comments

1 Comment

  1. Susanne Ericsson
    31 januari, 2013

    Ska testas! Verkar nyttigare än att göra med glutenfri mix. Här ser man vad som finns i! 🙂

    Reply

Lämna en kommentar