Glutenfria Påsksnittar

Posted on Mar 28, 2013

Lax

Blanda philadephiaost och pepparrot som du sedan brer på knäcket. Lägg på 2-3 små blad ruccula, vik en liten bit rökt lax och garnera med en citronbit, dill och rödlök.

Skagen

Blanda majonäs, citron, salt, peppar, (cognac bara några droppar) och hackade räkor till en fast smet som inte rinner, garnera med dill.

Gubbröra  

Glutenfria Påsksnittar

Glutenfria Påsksnittar

 

4 hårdkokta ägg
8 ansjovisfiléer eller 8 sillbitar
1 liten gul lök
1 msk finklippt gräslök
1 msk finklippt dill
1 rå äggula
1 tsk dijonsenap
1 krm malen vitpeppar

Gör såhär:

Skala och hacka löken fint.
Klipp dill och persilja.
Skär ansjovisfiléerna eller sillen i bitar.
Hacka äggen. Blanda samman alla ingredienser i en bunke vänd försiktigt ned en rå äggula.
Krydda med peppar och senap. Lägg upp på knäcket. Dekorera med dill.

Det här receptet är gjort med Ewalies ekologiska knäcke. Enkelt att baka, gott och med lågt GI.

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar