Glutenfria Müslimuffins

Posted on Feb 20, 2013

Ingredienser:

Glutenfria Muslimuffins

Glutenfria Muslimuffins

(ca 12 st)

  • 50 g smör
  • 2 st ägg
  • 2 1/2 dl mjölk
  • 1/2 dl muskovadosocker
  • 2 dl rismjöl
  • 1/2 dl potatismjöl
  • 2 tsk kanel
  • 2 msk psylliumfröskal
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl solrosfrön
  • 1/2 dl pumpakärnor
  • 1/2 dl sesamfrön
  • 1 dl russin

Gör såhär:

Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret.

Blanda alla torra ingredienser ordentligt. Russinen sist.

Blanda ner mjölken, äggen och det smälta smöret.

Fördela blandningen i muffinsformar och strö över sesamfrön och pumpafrön.

Grädda i 20-25 minuter.

Russinen och fröna kan bytas ut mot rivna morötter, äpplen, tranbär, gojibär etc.

Från: Friendly Bread

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar