Glutenfria mini Muffins med nutellatopping

Posted on Okt 4, 2012

Ingredienser:

(18 stycken minimuffins)

  • 1/2 pkt Carlshamn Bageri Muffins & Kakmix
  • Nugatti
  • Philadelphia färskost naturell
  • Strösse

Gör såhär:

Följ anvisningarna på baksidan av mjölpaketet, jag använde halva alltså 150 gram

Låt muffinsarna stå och svalna, sen kan du ta av pappret om du önskar

Jag blandade 50 gram nugatti med 25 gram philadelphiaost till toppingen av 5 minimuffins

Strösslet fastnar lätt på nugattitoppingen

Tips!
Det här är ju glutenfritt mjöl tillverkat på ren havre, så det blir en aning matigare än bara vitt mjöl gjort på ris eller liknande. Det var första gången jag provade mjölet och nästa gång ska jag nog ha i 1/2 vaniljstång eller kanske rivet skal och saften av 1/2 citron i smeten för att friska upp den lite.
0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar