Glutenfria Fiskbiffar med apelsinsås

Posted on Apr 1, 2013

Ingredienser:

500 g sejfiléer

1 tsk salt

1 krm svartpeppar

2 msk potatismjöl

1 dl matlagningsgrädde

1 dl hackad färsk gräslök

12 dl glutenfritt ströbröd
3 msk  Smör-&rapsolja

Apelsinsås:

2 dl gräddfil

1 tsk dijonsenap

rivet skal och små bitar fruktkött av 12 st apelsin
12 st finhackad gula lökar

1 krm salt

Gör så här:

Rör ihop såsen.

Skär fisken i bitar. Mixa fisk, salt, peppar, mjöl, grädde och hälften av gräslöken till en färs.

Forma den till 8 biffar för 4 port.

Vänd dem i glutenfritt ströbröd blandat med gräslök.

Stek dem i smör-&rapsolja ca 3 min på varje sida.

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar