Glutenfria Cupcakes med hallonfrosting

Posted on Jan 29, 2013

Ingredienser Cupcakes kopia

Cupcakes med hallonfrosting

4 st ägg
1 dl sukrin melis
150 g smält smör
1 dl vispgrädde
100 g philadelphiaost

2.5 dl mandelmjöl
0.5 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver

Frosting

100 g philadelphiaost
1 dl sukrin melis
10 st hallon

Muffins 

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa sukrin melis och ägg poröst.

Tillsätt smöret, grädden och philadelphiaosten.

Rör samman de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten.

Häll smeten i muffinsformar och grädda i 25 minuter.

Frosting

Blanda ingredienserna väl till en jämn smet. Ställ in i kylen i ca 30 minuter. Bred över muffinsen.

Från: recept.nu

0 likes

Comments

comments

1 Comment

  1. Christine Junge
    5 mars, 2013

    Kan man ha ngt annat mjöl istället för kokos mjöl i dessa muffins?
    Med vänlig hälsning, Christine Junge

    Reply

Lämna en kommentar