Glutenfria choklad och aprikosbollar

Posted on Okt 30, 2012

Här är Cakingmydays godbollar utan matfett och givetvis glutenfria.
Dom är saftiga, chokladiga och lite söta. En riktig godbit som man dessutom kan gå och småäta på
utan att få allt för dåligt samvete. En perfekt avslutning på middagen?

Ingredienslista

  • 1 tsk agavesirap
  • 1 dl biola (naturell fil/yoghurt)
  • 6 torkade hackade aprikoser
  • 2 msk hackad 70 % choklad
  • 1 msk hackad mandel
  • 1/2 dl kakao
  • 2 dl glutenfria havregryn
  • 1/2 dl riven kokos

Tillvägagångsätt

  • Blanda alltihopa till en jämn smet med en sked
  • Rulla till bollar och täck dom med riven kokos, strössel, nötter eller vad du önskar
0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar