Glutenfria Brownies

Posted on Okt 23, 2013

Ingredienser:

  • 16 bitar
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 1/4 dl kakao
  • 4 ägg
  • 3/4 dl flytande honung
  • 3/4 dl rårörsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kokosmjöl
  • 50 g pekannötter
  • 1 dl vita chokladknappar

Gör så här:

Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och vispa i kakao.

Vispa ihop ägg, honung, rörsocker och vaniljsocker i en skål. Vispa i kokosmjöl och vispa tills alla klumpar är borta. Tillsätt det smälta smöret.

Häll smeten i en form, som är 20×20 cm, med bakplåtspapper i botten. Strö över grovt hackade pekannötter och chokladknappar.

Grädda i 15 minuter i 175 grader. Låt svalna och skär i rutor.

Servera gärna med en klick grädde.

 

 

0 likes

Comments

comments