Glutenfria Brownies med nötter

Posted on Okt 22, 2013

Ingredienser:

Glutenfria Chokladbrownies

Glutenfria Chokladbrownies

  • 75 g laktosfritt smör
  • 1 1/2 dl farinsocker
  • 1 dl råsocker
  • 1 ägg
  • 100 g hasselnötskärnor
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 1/2 dl glutenfri mix
  • 1 tsk bakpulver

Gör såhär:

Ugn: 200º

Klä en liten långpanna, ca 20×28 cm, med bakplåtspapper. Smält smöret och rör samman med farinsocker, råsocker och ägg i en bunke.

Hacka nötterna grovt och tillsätt smeten tillsammans med resten av ingredienserna.

Bred ut smeten i formen och grädda kakan i mitten av ugnen, ca 15 minuter. Skär upp kakan i rutor medan den fortfarande är varm.

Receptet kommer från Hemmets journal

0 likes

Comments

comments