Glutenfria Banan och Havrecokkies

Posted on Okt 16, 2013

Ingredienser:

Glutenfria Banan och havrecookies

Glutenfria Banan och havrecookies

ca 30 st

  • 200g smör
  • 2,25 dl farinsocker
  • 5 dl havregryn (ren havre)
  • 3,5 dl havremjöl (av ren havre)
  • 1 tsk hjorthornsalt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 100 g hackad mörk choklad
  • 2 bananer

Gör såhär:

Rör ihop smör och farinsocker. Blanda sedan i havregryn, havremjöl, hjorthornsalt, bikarbonat och vaniljsocker till en jämn deg.

Mosa bananerna och blanda i dem och den hackade chokladen.

Rulla bollar eller klicka ut på bakplåtspapper. Grädda ca 15 min i 175 grader.

Receptet kommer från Sockerdrömmen.se!

1 likes

Comments

comments