Glutenfria amerikanska pannkakor

Posted on Nov 30, 2012

Ingredienslista

  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 dl ljus glutenfri mix
  • 4 dl kefir
  • 2 ekologiska ägg
  • 25 gram flytande margarin
  • 4 tsk bakpulver
  • 2 tsk brunt råsocker
  • 1 tsk salt

Tillvägagångsätt

  • Blanda dom torra ingredienserna i en bunke
  • Ha i äggen och smöret, rör om
  • Häll i kefir och rör vidare till en jämn smet
  • Låt smeten vila 20 minuter
  • Stek pannkakorna ca 3 minuter, dom rinner ut litegrann och sväller så stek helst bara 2 (eventuellt 3 små) åt gången för att lättast kunna vända dom utan kladd i pannan

Lycka till!

av Malin Flink

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar