Glutenfri vegetarisk spaghettirätt

Posted on Okt 14, 2012

Ikväll bjöd jag min syster på middag ihop med barnen, spaghetti med grönsaker i parmesan och gräddsås toppad med färskriven parmesan.
Det var väldigt populärt hos barnen också. Jag använde Sempers Spaghetti som jag tycker är det godaste och bästa glutenfria spaghettin.

Ingredienslista (ca 7 pers)

  • Nästan 1 helt pkt Semper Spahgetti
  • 1 burk (500 gram) Dolmio färdig pastasås-parmesan och grädde
  • 1 paprika
  • 1/2 grön squash
  • 5 färska champinjoner
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt och Peppar

Tillvägagångsätt

  • Koka pastan enligt paketet
  • Skiva champinjonerna
  • Pressa vitlöken
  • Hacka paprikan
  • Skär squashen i mindre bitar
  • Stek alla grönsaker i en klick smör eller olja
  • Häll över såsen och låt det puttra, salta och peppra
  • Häll av pastan när den är klar och skölj den i vatten i silen, sen tillbaka i kastrullen (som är ursköljd och ren)
  • Häll i såsen med grönsakerna över pastan i kastrullen och blanda allt
  • Lägg upp på tallriken och toppa med färskriven parmesan
0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar