Glutenfri Tabbouli med Quinoa

Posted on Apr 17, 2013

Ingredienser:

Glutenfri Tabbouli Quinoa

Glutenfri Tabbouli Quinoa

3-4 port.

  • 4 dl quinoa
  • 1-2 dl hackad persilja (beroende på smak)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 1 ctiron (pressad)
  • 1 tsk salt/ eller 2 tsk salladskrydda
  • 2 finhackade färska tomater
  • 20 cm finhackad gurka
  • 1 ctiron (pressad)

Gör såhär:

Finhacka allt, ordningen spelar ingen roll precis som en vanlig sallad.

Låt quinoan svalna och tillsätt den sist & blanda ihop salladen.

Se till att salladen inte ser torr ut, gör den det så får du hälla i mer olivolja eller citron (beroende på smak).

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar