Glutenfri Sockergräddad Smördeg med färska jordgubbar

Posted on Apr 11, 2013

Ingredienser:

Glutenfri Smördeg jordgubbar

Glutenfri Smördeg jordgubbar

  • 100 g Glutenfri Smördeg (Fria)
  • 1 ägg att pensla med
  • Florsocker för pudring
  • 1 l färska jordgubbar
  • 2 dl vispad grädde*

Gör så här:

Värm ugnen till 200 grader.

Kavla Smördegen till ca 1-2 mm tjocklek.

Stansa ut åtta rundlar i degen, med t ex ett glas ca. 6 cm i diameter.

Lägg rundlarna på en plåt klädd med smörpapper.

Pensla med ägg.

Pudra lite florsocker ovanpå.

Grädda rundlarna tills de gått fin färg.

Skiva jordgubbarna.

Arrangera rundlarna, vispgrädden och jordgubbarna på fat.

Från: Fria

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar