Glutenfri Kvällssmörgås

Posted on Okt 4, 2012

Så fikade jag en bit bröd från det som jag bakade igår, rostade det i brödrosten och hade sen på en liten grönsakssalsa med parmesan.
Till det åt jag lite mörk choklad och torkade aprikoser, med en hink te givetvis, det är som ett kvitto på att alla sysslor har blivit gjorda, barnet sover och det är rent i köket, DÅ är det dags för te.

Ingredienser:

  • 1 stor skiva bröd
  • 1/2 gul paprika
  • 1/2 grön paprika
  • 4 cherrytomater
  • 1 vitlök
  • färsk basilika
  • parmesan

Gör såhär:

Rosta brödskivan i brödrost

Skär upp grönsakerna i små bitar

Riv parmesan och blanda alltihop, lägg upp det på brödet med parmesan på toppen, in i ugnen 185 grader ca 15 minuter eller när osten fått färg

Av Malin Flink

 

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar