Glutenfri Smördegsrulle med päron och knäckglass

Posted on Apr 11, 2013

Ingredienser:

Glutenfri Smördegsrulle med päron

Glutenfri Smördegsrulle med päron

  • 250 g Fria Smördeg
  • 2 stora mogna päron
  • 1 msk florsocker
  • Ägg att pensla med
  • 4 kulor t ex knäckglass
  • Chokladsås

Gör så här:

Värm ugnen till 200 grader.
Skala, kärna ur och klyfta päron. Sockra lätt.
Kavla Smördegen till ca 2 mm tjocklek.
Skär ut fyra rektangulära bitar.
För-dela päronbitarna på smördegsbitarna.
Forma till rullar.
Pensla med ägg.
Grädda i ugnen tills Smördegen fått en gyllenbrun färg.
Ta ut ur ugnen och låt svalna någon minut.
Servera på portionsfat med knäck- eller valfri glass och chokladsås.
Från: Fria
0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar