Glutenfri Rabarberpaj

Posted on Maj 19, 2013

Ingredienser:

Glutenfri Rabarberpaj

Glutenfri Rabarberpaj

  • 500 g rabarber
  • 1 1/2 dl glutenfria havregryn
  • 1 dl durramjöl (går att byta ut mot sojamjöl eller rismjöl)
  • 1/2 dl rismjöl
  • 1/2 dl socker
  • 125 g smör

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200°C. Blanda all torra ingredienser i en bunke. Tärna smöret och nyp snabbt ihop till en deg. Skär rabarbern i skivor och placera dem i en smord pajform. Smula degen över rabarberna. Grädda pajen mitt i ugnen tills den fått fin färg.20 – 25 minuter. Strö degen över rabarberna.

Receptet på pajdegen kommer från boken Friendly bread!

 

 

 

 

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar