Glutenfri och laktosfri Kladdkaka

Posted on Sep 5, 2013

Ingredienser:

Glutenfri och laktosfri kladdkaka

Glutenfri och laktosfri kladdkaka

  • 3 ägg
  • 3 dl socker
  • 5 msk kakao
  • 125 g flytande eller smält margarin
  • 1 1/2 dl glutenfri mix

Till formen:

  • margarin
  • kokos eller glutenfritt ströbröd

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200°C.

Smörj en form, 26 cm i diameter (för 1 kaka).

Vispa ägg och socker poröst. Vänd ner kakao, margarin och glutenfri mix.

Häll smeten i formen. Grädda ca 20 minuter mitt i ugnen.

För alla

Kakan innehåller ägg men är fri från gluten och laktos.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin och mjölkfri mix.

 

Här hittar du fler recept på Kladdkaka!

 

 

 

0 likes

Comments

comments