Glutenfri kokosrulle

Posted on Okt 22, 2013

Ingredienser:

  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl kokosflingor
  • 1 dl glutenfri mjölmix
  • 1 tsk pofiber
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • Fyllning:
  • 100 g smör
  • 1 1/2 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 äggula
Servera med:
  • färska bär
Ugn: 250º

Gör så här:

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i övriga ingredienser till en fin smet. Bred ut i en bakpappersklädd långpanna.

Grädda i mitten av ugnen, ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med kokosflingor. Låt kallna och dra sedan bort pappret,

Fyllning: Blanda samman smör, florsocker, vaniljsocker och äggula till en kräm. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop.

Låt kakan vila i kylen en stund innan den skivas upp. Servera gärna med färska bär!

0 likes

Comments

comments