Glutenfri fisk och potatispanna

Posted on Okt 4, 2012

 

Ingredienser:

  • Fiskekaker
  • Kokt potatis (från gårdagen)
  • Paprika, sockerärtor och kryddor
  • Gräddfil eller rømme att äta till, ifall man tycker fisk och ketchup rimmar dåligt

Gör såhär:

Skär grönsakerna i den storlek du behagar likaså potatisen

Stek potatisen först tills den börjar bli gyllen och ha sen i grönsakerna och fisken (färdigtillagad från tidigare, behöver bara värmas)

Krydda med valfri kryddning

Tips!
Glöm inte läsa på förpackningen till fiskekakerna så att dom är glutenfria, alla är inte det tyvärr.
Du kan steka potatisen rå, men skiva den då tunt och ge den lite mer tid i stekpannan beroende på vilken sort du har hemma. Står ofta på förpackningen vad potatisen passar bäst till.

Av Malin Flink

 

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar