Glutenfri banankaka

Posted on Okt 10, 2012

Ingredienser:

  • 125g smält smör/margarin
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 3 dl glutenfri mjölmix fin
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 100g choklad (gärna mörk)
  • 2 bruna bananer

 

Gör så här:

  • Vispa ägg och socker pösigt
  • Mosa bananerna och blanda ner
  • Blanda de torra ingredienserna och i med dom också
  • I med smält smör&margarin
  • Grovhacka chokladen och släng i den också, blanda väl

 

  • Bröa en springform med kokos och häll smeten däri
  • Grädda i 175 grader i ca 45 minuter på nedersta falsen
  • Låt svalna, och ät gärna med en klick lättvispad grädde eller glass

Lycka till!

 

Av Camilla

0 likes

Comments

comments

Lämna en kommentar