Glutenfri pepparkaksdeg Fria

Posted on Okt 2, 2012

Idag provbakade jag Frias gluten/laktosfria frysta pepparkaksdeg.
Den vägde 500 g och det märktes att det var mycket deg, som en neverending story att baka ut, många pepparkakor blev det.
Jag la degen i kylskåpet direkt när jag kom hem från affären och bakade ut den kylskåpskall.
Fick använda en del mjöl vid sidan av att kavla ut degen med, men den höll ihop bra och var inte allt för kladdig. Smaken var fin och jag kan absolut rekomendera Frias gluten/laktosfria pepparkaksdeg om du inte vill göra din egen deg från grunden.

Av Malin Flink

 

 

 

 

 

0 likes

Comments

comments

2 Comments

  1. Ritva
    2 oktober, 2012

    Världens bästa recept!!!!

    Reply
  2. Annika
    3 oktober, 2012

    Testade Frias förra året och tyckte det var bra, så kan rekommendera detta.
    Precis som vanliga pepparkakor!

    Reply

Lämna en kommentar