Baka bröd, grädda småkakor, vispa smet, och slicka skålar. Det finns så mycket kul att göra i köket även om man är en liten glutenintolerant bagare! Det ligger en sådan glädje i att skapa godsaker. Kladdigt som tusan blir det i början men det får man blunda för.

Det finns så många goda bakverk. Söta och salta. Stora och små. Det finns kakor för chokladälskare, bröd för de som är mellanmålshungriga, smarriga tips för kalasfixare och ljuvliga kanelbullar för de riktigt sötsugna. Det finns även en massa nya spännande råvaror att laborera med kokos, nötter, mandelmjöl, psylliumfröskal (kan man nästan göra en studsboll av), frukt, choklad och mycket mycket mer.

Så på med förklädet alla glutenfria bagarbarn!

Bakar glutenfritt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frallor

Chokladbollar

Kokostoppar

Sockerkaka

Kladdkaka

Glasstårta

Pizza

Och mycket MER!!

 

 

Comments

comments